polish english

AKCESORIA

Pilot P100 z wyświetlaczem LCD i wyjściem Rs232 (P100R) lub USB (P100U)

Wygodny, kieszonkowy pilot do zdalnego wyświetlania i rejestracji pomiarów z wagi hakowej. Zapamiętuje pomiary po naciśnięciu przycisku M. W chwili naciśnięcia, oprócz zapamiętania pomiaru, jednocześnie wysyła wynik ważenia poprzez łącze szeregowe. Jeśli pilot jest podłączony do drukarki, to drukarka wydrukuje wynik pomiaru wraz z nazwą firmy. Usługę tę przygotowujemy na życzenie odbiorcy, bez dodatkowej opłaty. Jeśli pilot nie był podłączony do drukarki lub komputera, to zapamiętane wyniki ważeń (standardowo pilot posiada pamięć 2000 pomiarów) można również wydrukować w postaci etykiet po zakończeniu pomiarów bez obecności wagi.

Dołączamy również darmowy program AWO-PK do komunikacji pilota z komputerem. Program ten umożliwia rejestrację wyników ważeń w postaci pliku tekstowego.

pilot pilot
Podstawowe cechy:

Bezprzewodowy lub połączony kablem z wagą wielkogabarytowy wyświetlacz LED (wysokość cyfr 10cm) AWO510E lub AWO510R

wyswietlacz LED
Podstawowe cechy: